De Chakra Activatie Methode

Leer hoe je in 10 minuten per dag
effectief je chakra's opschoont, healt en activeert door een
simpel protocol van 8 korte stappen

We gaan van start!

Neem je welzijn in handen en schrijf je hier in voor de online cursus

Als jij al even het pad van zelf-heling bewandelt of je bent een holistische gezondheidswerker of healer, dan wil je dit toevoegen aan je healing toolkit. Als je er naar verlangt de innerlijke balans en harmonie te onderhouden in je leven, dan weet je al dat het essentieel is om je chakra's helder en afgestemd te houden.


Je weet wellicht al dat het zuiveren, helen en activeren van je chakra's de sleutel is om snelle, effectieve en blijvende veranderingen aan te brengen in je leven.


Wellicht las je al ontelbare boeken, bekeek je filmpjes en zocht je al heel wat info bij elkaar over de chakra's en het menselijke energetisch veld.

MAAR MISSCHIEN DAT JE DIT NIET WIST


Ook al deed je al veel chakra healing werk in het verleden, met een eenvoudig en snel protocol om je chakra's te activeren:


 • Creëer je een dagelijkse gewoonte
 • Cultiveer je je vertrouwen
 • Breng je meer helderheid
 • Ontvang je inspiratie en begeleiding

Creëer een dagelijkse gewoonte

Consistent zijn is de sleutel wanneer het op de gezondheid van onze chakra's op aan komt.  Door dit protocol wordt het reinigen, opladen en activeren van je chakra's een deel van je dagelijkse routine in plaats van een losse flodder.  

Cultiveer je vertrouwen

Doordat je een consistent, eenvoudig en kort protocol kent om je chakra's te zuiveren en te activeren, zal het vertrouwen en het geloof in jezelf toenemen.

Krijg meer helderheid

Een dagelijkse routine om je chakra's te balanceren, zal je inzicht geven in je huidige blokkades.  Je leert heldere intenties te zetten voor jouw groei en healing.

Ontvang inspiratie en begeleiding

Door deze energiecentra te activeren, zal je meer bewust worden, zal je je levendiger voelen en ontwikkel je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot informatie om jouw leven te transformeren.

ENTER....

De Chakra Activatie Methode (CAM)


Leer hoe je in 10 minuten per dag
effectief je chakra's opschoont, healt en activeert door een
simpel protocol van 8 korte stappenChakra's zijn onderhevig aan veranderingen en


reflecteren onze omstandigheden

Dus hoe bewaar ik de balans?

Misschien heb je al gewerkt aan je chakra's.  Je hebt misschien al Reiki geprobeerd of andere vormen van energetisch werk toegepast.  Dit zijn allemaal prachtige technieken die je kunnen helpen om harmonie in je chakra's te behouden of herstellen.  Onze chakra's zijn echter voortdurend in beweging.


Daarom is het belangrijk om regelmatig stil te staan bij de staat van je chakra's zodat je ze leert begrijpen en er een connectie mee opbouwt.  De chakra's zijn een weerspiegeling van ons dagelijkse leven in plaats van een saaie theorie.


Zelfs als je goede intenties hebt om er aan te werken, vinden veel mensen het moeilijk om er een dagelijkse routine in te krijgen én te houden.  De informatie die er over te vinden is, is dan ook vaak overweldigend en veel.

Dit is waarom veel mensen falen in het balanceren van hun chakra's:

 • Zonder een superhelder, stap-voor-stap protocol, geraken de meeste mensen de weg kwijt.
 • Ze geraken overweldigd en verward omdat ze teveel technieken trachten te integreren of ze hebben een gebrek aan helderheid over wat ze nu precies moeten doen.
 • Hierdoor hoppen ze van de ene techniek naar de andere, zonder echt in de diepte te gaan, waardoor ze nooit echt zeker weten of het nu werkte of niet.
 • Of nog erger, ze focussen zich zo erg op het openen van hun hogere chakra's en het ontwikkelen van hun intuïtie dat ze zich niet gegrond, overweldigd en soms zelfs depressief voelen.
Daarom is er 1 ding belangrijk: een effectief chakra activatie protocol bij de hand hebben. 


Het zuiveren, helen en activeren van je chakra's is super belangrijk als je blijvende veranderingen in je leven wil aanbrengen, zeker als het je intentie is om anderen te inspireren of te helpen.

De Chakra Activatie Methode (CAM)


Leer hoe je in 10 minuten per dag
effectief je chakra's zuivert, healt en activeert door een
simpel protocol van 8 korte stappen

Als certified practitioner leer ik je werken met het stap-voor-stap protocol genaamd A.C.T.I.V.A.T.E.

Het leert je hoe elke chakra een impact heeft op sleutelgebieden in jouw leven (gezondheid, relaties, carrière,...)

Het integreert krachtige technieken zoals affirmaties, visualisatie, gebruik van essentiële olie in 1 krachtig gestroomlijnd protocol, snel en eenvoudig.
Het bevat gemakkelijk te volgen Chakra Activatie Scripts en affirmatiekaartjes voor elke chakra zodat je tijd kan besparen en verwarring kan vermijden.
Het leert je hoe je de chakra's kan inzetten als een middel om voorbije gebeurtenissen en negatieve patronen te helen en jezelf te bevrijden van pijn, frustratie en angsten.

De Chakra Activatie Methode bevat:

 • Chakra Activatie video's
 • Chakra Activatie Scripts
 • Healing Meditaties
 • Printbare Affirmatie Kaartjes
 • Journal Suggesties voor elke chakra
 • Chakra Essentiële Olie Aanbevelingen
 • Lessen over hoe je de gezondheid van je chakra's kan bepalen
 • + zoveel meer!!


BONUS!!

 • module om te leren hoe je de gezondheid van je chakra's kan bepalen met een pendel
 • Aardester en Zielester Chakra Activatie
 • Toegang tot een private community groep

Count me in! 👇


Ik leer hoe ik in 10 minuten per dag
effectief mijn chakra's zuiver, heal en activeer door een
simpel protocol van 8 korte stappen
👇🏼